Hirdetés

Northgard megjelenés - ekkor jön a vikinges stratégia

|

A Shiro Games egyedi stílusú vikinges RTS-e lerázta magáról a korai hozzáférés rabigáját, és hamarosan megjelenik a teljes változata. Érdemes lesz rá odafigyelni.

Hirdetés

A PC Gamer úgy jellemezte a Shiro Games projektjét már az Early Access fázis alatt, mint a "viking témájú Age of Empires-t dinamikus időjárással", így az RTS műfaj rajongói garantáltan imádni fogják ezt a gyöngyszemet.

Hirdetés

A Northgard játékmenetében a norvég mitológia keveredik a városépítős, területfoglalós, erőforrásmenedzselős stratégiával (játszhatunk a barátok és az MI ellen is). Egy 11 fejezetet felvonultató kampányban ismerhetjük meg Rig történetét, aki bosszút forral apja haláláért, valamint fel akar deríteni egy lopást is. Riget egy új kontinensre szólítja a kaland, ahol új barátok és veszélyek várnak rá. 

A Northgard március 7-én jelenik meg, kizárólag PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)