Hirdetés

Norvégiában egy nagyobb pizza áráért szórták az Assassin's Creed Valhallát

|

Valószínűleg hiba történhetett, vagy így akartak tisztelegni a norvégok viking múltja előtt.

Hirdetés

Nem titok, hogy az Assassin's Creed Valhalla története Norvégiában kezdődik el, és csak pár órányi játék után jutunk el a fő helyszínre, Angliába. Nem csoda ennek fényében, hogy a norvégok sajátjuknak érzik a Ubisoft ma megjelenő újdonságát, amit valószínűleg elég sokan meg is vesznek majd a skandináv országban, köszönhetően annak, hogy mint 91%-os árcsökkentést kapott náluk a Valhalla.

Erre a Redditen hívták fel a figyelmet szemfüles felhasználók, és értelemszerűen arra gondoltam a legtöbben, hogy valamiféle hibáról van szó, hiszen miért is adná szinte fillérekért a kiadó a ma érkező új Assassin's Creedet? A Valhalla Ultimate Edition kiadásának ára eredetileg 1199,99 norvég korona (nagyjából 40400 forint) volt, ezt viszont egészen 109,99 koronára (körülbelül 3700 forintra) csökkentették le.

Hirdetés

A Redditen volt, aki szerint direkt kaptak a norvégok ekkora kedvezményt, így akar a nép viking múltja előtt tisztelegni a Ubisoft. Nagyon meg lennénk lepve, ha tényleg ez állnak az extrém olcsó ár hátterében.

Valószínűleg az előbbi feltevés lehet a helyes megfejtés, ugyanis más, eurót használó Store-okban jóval csekélyebb árengedményt kapott a játék, a Deluxe Edition árát például 119 euróról 109-re csökkentették. A Ubisoft illetékeseit többen is megkeresték, de egyelőre még nem adtak hivatalos választ az extrém norvég árengedmény kapcsán. Az árat mindenesetre időközben korrigálták. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)