Hirdetés

Nosgoth - mit kapunk, ha fizetünk?

|

Az új Legacy of Kain játék ugyan free-to-play lesz, de mind tudjuk, hogy ez mit jelent. A legdrágább csomagért 80 dollárt kell fizetni.

Hirdetés

Többféle free-to-play rendszert láttunk már, de úgy isten igazán egyikre sem tudtuk azt mondani, hogy „na, ez a tökéletes”. Egyelőre csak olyan van, ami közelíti az elfogadhatót, de mindig van valami apróság, ami elrontja a jókedvünket.

A Nosgoth rendszerével kapcsolatban sem vagyunk száz százalékig biztosak, de a Square Enix legalább arról biztosított minket, hogy nem a „pay-to-win” elvet követik. A játék blogján megjelent bejegyzésben George Kelion azt írta, hogy a Nosgoth a széleskörű hozzáférhetőség miatt lesz free-to-play. Szeretnék, ha nem lennének gátak senki előtt, és a lehető legtöbb játékos próbálhatná ki. „Az egyik fő célunk az volt, hogy egy olyan élményt hozzunk létre, ami nem bűnteti a nem fizető játékosokat - emiatt a Nosgothban nincsenek olyan [valódi pénzért megvásárolható] tárgyak, fegyverek vagy képességek, amik eredendően jobbak lennének az alapoknál.”

A játékbeli boltban egyébként nem csak valódi pénzért vásárolhatunk. Attól függően, hogy csapatunk hogy teljesít, aranyat kapunk a körök végén, amiket szintén elkölthetünk. A rúnakő viszont a valódi pénzért kiváltható fizetőeszköz, amivel gyakorlatilag bármit meg fogunk tudni vásárolni. Ebből a legolcsóbb csomag 4,99 dollárba kerül, és 1000 RS-t (Rune Stone-t) tartalmaz, a legdrágább, 20000 RS-es pakkért pedig 79,99 dollárt kell fizetni.

A fent linkelt blogon további infókat találhattok arról, hogy mit hogyan lehet megvásárolni vagy feloldani. Közben már tart a zárt alfa, amire ti is jelentkezhettek ide kattintva. Kíváncsiak vagyunk, hogy ez a módszer hogy fog majd működni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)