Hirdetés

Nosgoth - leállították a Legacy of Kain spin-off fejlesztését

|

A több mint egy éve early accessben vergődő játék szervereit május végén lövi le a kiadó.

Hirdetés

Még 2013-ban jelentették be a többjátékos Legacy of Kain spin-offot, amelynek ötelete elég hamar népszerűvé vált. A vámpíros móka tavaly év elején egy nyílt bétával mindenki számára elérhetővé vált, azóta pedig early access játékként tengette mindennapjait.

Időközben a játékot fejlesztő Psyonixnek időközben jobb dolga is akadt, hiszen a Rocket League egy pillanat alatt közönségkedvenc lett, így a Nosgoth munkálatai sem haladtak túl jól. A kiadó ma bejelentette, hogy bár nagyon nehéz döntés volt, a fejlesztést leállítják, mert a játékosbázis egyszerűen nem érte el azt a szintet, amit szerettek volna.

A szervereket május 31-én lövik le, mostantól azonban nem költhetünk pénzt a játékban, sőt, visszafizetnek mindent, amit március 1. óta elköltöttünk. A hír azért is ütötte szíven a játékosokat, mert alig egy hónappal ezelőtt a fejlesztők még azt mondták, hogy a közeljövőben hivatalosan is megjelenik majd a játék. A kiadó szerint nem kell teljesen lemondanunk a Legacy of Kain franchise jövőjéről, a jövőbeli projekteket azonban a Nosgoth-tól függetlenül kezelik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)