Hirdetés

Nosgoth - ingyen móka a Legacy of Kain világában

|

A Square Enix hivatalosan is bejelentette az új Legacy of Kain játékot, és egy trailert is tűzött az infók mellé.

Hirdetés

Már régóta pletykálták, hogy készül egy Legacy of Kain játék, ami Nosgoth kódnéven fut és a többjátékos versengésre épít. Ezt később a Square Enix megerősítette, ám akkor még sokkal többet nem tudhattunk meg a projektről. Ma megvolt a hivatalos bejelentés, és egy trailert is kaptunk.

A Nosgoth egy ingyenesen játszható online cím lesz PC-re, amiben csapatalapú PvP várja majd a jelentkezőket. A játékos az emberek és vámpírok csatájába csatlakozhat be az egyik oldal képviselőjeként. Előbbi harcosok csapdákat állíthatnak, speciális eszközöket használhatnak, míg a vámpírok emberfeletti képességeikkel könnyedén széttéphetik emberi ellenfeleiket. Túl sok történetre nem lehet számítani, a cél csakis az ellenfél eltiprása lesz, ahhoz meg ennyi mese is elég.

A Psyonix fejlesztői letették a nagy esküt, hogy minden játékos egyenlő esélyekkel lép majd az arénába, akár költ a Nosgothra akár nem. Ez szépen hangzik, reméljük így is lesz. Megjelenési dátum még nincs de a zárt bétára már most lehet jelentkezni. Ti hova álltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)