Hirdetés

Nosgoth - újabb képek a vámpíros mókából

|

Kaptunk néhány új képet a Psyonix készülő vámpírvadászós játékából, és kár lenne tagadni, egyre jobban várjuk a megjelenést.

Hirdetés

A Legacy of Kain világában játszódó, jelenleg béta fázisban tengődő aszimmetrikus akció-arénát egyre több játékos próbálja ki, a visszajelzések pedig igencsak pozitívak. Bár a játék világa elég borongós hangulatú, az új képek láttán egyáltalán nem támadtak szuicid gondolataink.

A free-to-play játékban az emberek elsősorban a fegyvereikre és különböző kütyükre támaszkodnak majd, a vámpírokat azonban nem különösebben érdekli a technikai fejlődés. A vérszívók elsősorban nyers erejüket használják a harcokban, elrabolják, megtépik, szétmarcangolják áldozatukat.

A Nosgothban a nyílpuskáktól kezdve a gránátvetőkön át rengeteg fegyver áll majd rendelkezésünkre, nem kell azonban attól tartanunk, hogy csak akkor érhetünk el eredményeket, ha mélyen a zsebünkbe nyúlunk. A különböző fejlesztéseket és extrákat in-game aranyból is megvásárolhatjuk, persze ehhez jó pár órát bele kell majd tenni a játékba. Ha eddig csak képeken láttátok volna a játékot, még nem késő regisztrálni a bétára.

Nektek hogy tetszik a Nosgoth? Próbáltátok már a bétát? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)