Hirdetés

Nosgoth - többjátékos Legacy of Kain megerősítve

|

Több jel is utalt már arra, hogy a Square Enix új Legacy of Kain játékon dolgozik, a szárnyra kapott pletykákra ezúttal kivételesen reagálva a cég megerősítette: igen, készül a Nosgoth.

Hirdetés

A Square Enix közösségi menedzsere, George Kelion a napokban megerősítette, hogy igen, bizony készülőben van a legújabb Legacy of Kain játék, ami jelenleg Nosgoth kódnév alatt fut.

Azt is hozzátette, hogy "a Nosgoth egy nem hagyományos értelemben vett Legacy of Kain akció-kaland játék lesz (mint pl. a Legacy of Kain: Defiance), bár a korábbi LoK játékok univerzumában játszódik majd, ám ezt nem a Blood Omen vagy Soul Reaver vonalain keresztül fogja megtenni."

Aki pedig eddig azt hitte, hogy egy újabb egyjátékos cím készül, hát, az rosszul hitte. A játékkal ugyan is a többjátékos élményekre gyúrnak rá inkább - hogy ez jó vagy rossz-e nekünk, azt mindenki döntse el maga, ha már több információ lesz a kezünkben.

Mindent összegezve úgy néz ki, hogy a Legacy of Kain is megérett a rebootra (a legutóbbi, 2003-ban megjelent Legacy of Kain: Defiance után már ideje is volt), amin a pletykákkal ellentétben egyébként nem a Crystal Dynamics fejlesztőcsapata dolgozik. Nektek milyen elvárásaitok vannak a Nosgoth kapcsán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)