Hirdetés

Nostradamus kalandjáték készülőben

|

Három fejlesztő és két kiadó közös projectjeként az év vége felé várható a Nostradamus - The Last Prophecy című mű.

Hirdetés

A játék a 16. századbeli Provenceben játszódik, ahol vallási háború és járvány pusztít. A francia nemesség Catherine de Médici uralkodónő hatalmára kíván törni, mivel a területet szeretnék. Egy 1566 évi márciusi napon azonban az uralkodónőt szörnyű átok rázza meg, így kénytelen udvari doktorához és asztrológusához fordulni, aki nem más, mint Michel de Nostre-Dame. Mivel a mester már igen öreg, az ügy utáni nyomozással lányát, Madeleine-t bízza meg, aki az akkori törvények miatt kénytelen néha öccse, César identitását felvenni. A történetben a játékos őt fogja alakítani, miközben jóslatokkal, gyilkosságokkal és sötét mágiával küzdve próbálja megoldani a rejtélyeket. A játék egyébként menetében nagyban fog hasonlítani a The Secrets of Da Vinci - The Forbidden Manuscript című játékhoz, ugyanis a két játék azonos készítőktől származik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)