Hirdetés

Nosztalgiázással kezdték meg a fejlesztők a Serious Sam 4-et felvezető visszaszámlálást

|

A Croteam friss videójában a Serious Sam 4 atyjai mesélnek arról, milyen kihívásokkal kellett szembenézniük sok évvel ezelőtt.

Hirdetés

Az 1993-ban alapított Croteam több játékot is készített a megalakulása utáni néhány évben, viszont kétség kívül a 2001-ben debütált Serious Sam: The First Encounter hozta meg a horvát csapatnak a valódi népszerűséget. Picivel több mint egy hónap múlva debütál a sorozat legújabb felvonása, ám előtte bőven jut még idő egy kis visszapillantásra.

Hirdetés

Friss videóval kezdte meg a Serious Sam 4-ig tartó visszaszámlálást a Croteam, amiben a stúdió néhány társalapítója, köztük Davor Hunski mesél arról, milyen volt az élet videojáték-fejlesztőként Horvátországban a '90-es években. A videóból kiderül, hogy a srácoknak elég nehéz dolguk volt a játékfejlesztéssel, hiszen a pénzügyi problémák mellett az akkortájt zajló háború is hátráltatta a munkát.

A Serious Sam 4 szeptember 24-én érkezik meg PC-re és Google Stadiára. Ti lecsaptok majd rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)