Hirdetés

Not on Steam Sale - az indie fejlesztők válasza a Steamre

|

A Steam által méltatlanul mellőzött indie fejlesztők összeálltak, hogy együttes erővel terjesszék játékaikat. Néhány alkotás most féláron kapható!

Hirdetés

A Not on Steamen található játékok fejlesztőinek semmi bajuk nincs a Steam szolgáltatással, csak épp szeretnék felhívni a figyelmet, hogy még rengeteg kiváló játék van, ami jelenleg ott nem található meg. Készítettek is egy oldalt, ahol saját játékaikat terjesztik, és most egy kis akcióval kívánják meghozni a vásárlókedvet.

Néhány játék egyébként már felkerült a Steam Greenlightra is a kínálatból, de nagyrészt olyan címek találhatók az oldalon, amelyek egyelőre nem élveznek nagyobb támogatást.Most igen alacsony áron kapható az EA és Activison tagokból verbuválódott Scientifically Proven Entertainment Blood of the Werewolf című játéka, de az akciós címek között szerepel még a Rose and Time és a Will Fight for Food is.

Mindenképp érdemes szétnézni, hiszen most szinte bagóért szerezhetünk igazán kellemesnek tűnő játékokat.

Nektek elnyerte valamelyik a tetszéseteket?  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)