Hirdetés

Notch: Mit fog a Mojang fejleszteni a Minecraft után?

|

Markus Persson, alias Notch a MineCraft alkotója és jelenleg az indie fejlesztés legnagyobb alakja.

Hirdetés

Az RPS nemrég megkérdezte, milyen ötletei vannak a MineCraft utáni időkre.

Notch három ötletről is beszélt, az egyik egy fantasy foci menedzser program, a másik egy űrkereskedő játék, míg a harmadik egy Sims szerű játék lenne.

"Több játék is van az agyamban" - mondta Notch - "Az első ötletem amaitt támadt, emrt jelenleg egy űrkereskedős játék sincs a piacon. S azok, amik voltak, azok sem voltak az igaziak. élvezet volt velük játszani, de még az Elite 2, ami nagyon jó játék volt, sem volt az, amit én szerettem volna. Épp ezért szeretném megcsinálni azt az űrkereskedő játékot, amire nagyon vágyom. Valószínüleg nagyon kockáknak való lesz, sanszosan kevés eladással, de reménykedem, hogy a Mojangnál meg tudok még néhány kollegát győzni, hogy csináljuk meg."

"A Sims szerű játékban egy karakter lennél egy városban, csak élnél. Nem egy szuper-realisztikus városszimulátor lenne, csak a valós életen alapulna." - mesélte a második ötletről.

"Ezt nem kéne elmondanom, mert valószínüleg lenyúlják majd az ötletet, de mit érdekel, ez egy focimenedzser-porgram lenne, de fantasy hősökkel. Például ha egy trollod és egy goblinod van ugyanaban a csapatban a troll megenné a goblint. Ilyesmi lenne" - mesélte a harmadik játékról.

A GDC-n a Mojang bejelentette második játékát, a Scrolls-t és Notch utalt arra, hogy akár MineCraft folytatásra is számíthatunk majd.

Az első ötletet magam is nagyon támogatnám...

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)