Hirdetés

Novemberben érkezik a XIII remake, megjöttek az első képek

|

Az eredeti tervhez képest jelentős csúszással, de jön a képregényes FPS felújított változata.

Hirdetés

Eredetileg tavaly novemberben jelent volna meg a 2003-as XIII kipofozott kiadása, de a Microïds és a PlayMagic egy kicsit bátran becsülte meg, hogy addigra kész lesz a remake. Ma este a Summer of Gaming keretében valószínűleg gameplay is érkezik, viszont az Amazon Spain oldalára a már most felkerült a teljes, szépen kitöltött termékadatlap.

Hirdetés

Megtudhattuk, hogy PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is november 10-én fog megjelenni, illetve az egyjátékos kampány mellett a többjátékos mód is visszatér. A Limited Edition egy fémtokkal, három képeslappal és néhány arany fegyverskinnel nyújt többet. Az első képeket alább tekinthetitek meg; láthatóan megváltozott és fejlődött, egy kicsit talán veszített is a varázsából és egyediségéből.

Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)