Hirdetés

Novemberben már három játék jár a PlayStation Plus mellé, az egyik PlayStation 5-ös

|

Megszórja játékokkal a PlayStation 5-tulajokat a Sony, de azok is jól járnak, akik még nem váltanak.

Hirdetés

A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően mind a PlayStation 5, mind az Xbox Series X vásárlói méretes játékkínálatból válogathatnak már az első naptól fogva, és míg előbbinél a PlayStation Plus Collection kínálja az előző generáció legjobb játékainak némelyikét, utóbbinál az Xbox Game Pass előfizetői válogathatnak kedvükre.

A PlayStation 5 megjelenését követően már nem csak PS4-es játékokat ad a Sony a PS Plus előfizetőinek, rögtön a startkor elérhetővé válik az egyik új generációs újdonság is.

Hirdetés

A november 3-ától elérhető, PS4-es Middle-earth: Shadow of War, valamint a Hollow Knight: Voidheart Edition mellett november 12-étől, a PS5 megjelenésének napjától egészen 2021. január 4-éig mindenki letöltheti a Bugsnax PS5-ös változatát vadonatúj konzoljára (a PS4-eset nem, az külön lesz beszerezhető).

A játékban egy oknyomozó újságíró szerepében kell Snaktooth Islandet bejárnunk, hogy összegyűjtsük mind a 100 lényt és összehozzuk a sziget lakóit.

Nem tudni még, hogy a továbbiakban is havi egy ajándékra számíthatnak-e a PS5-ösök, de az mindenképp örömteli, hogy már most elkezdődik az ajándékozás. Azt is tudjuk, hogy februárban az elhalasztott Destruction AllStars jár majd az előfizetőknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)