Hirdetés

Júliusban is a PlayStation 4 tartolt Amerikában

|

A játékok között a LEGO Jurassic World és a Batman: Arkham Knight tarolt Amerikában, a konzolok között pedig ismét a PlayStation 4 vitte a prímet júliusban. Azért nem teljesített rosszul az Xbox One sem, majdnem másfélszer annyit adott el a Microsoft, mint tavaly.

Hirdetés

A nyolcadik konzolgeneráció egyértelmű nyertesének tűnik eddig a PlayStation 4, és bár Amerikában sokkal jobban teljesít az Xbox One az európai PS-dominanciához képest, így is rendre a Sony konzolját látjuk az eladási statisztikák élén. Így volt ez júliusban is, amikor az Egyesült Államokban ismét egy új PlayStationt vittek haza a legtöbben, akik konzolt vettek.

Ettől függetlenül nem szomorkodnak az Xboxos oldalon sem, a tavalyi év hetedik hónapjához képest 44 százalékkal többet adott el a Microsoft a One-ból. A játékok terén a LEGO Jurassic World fogyott a legjobban, de ha azokat a példányokat is figyelembe veszzük, amiket konzolcsomagok keretében adtak el Amerikában, a júliusi győztes a Batman: Arkham Knight lenne, ami a Sony elmondása szerint továbbra is rengeteg PlayStation 4-et ad el. Az új játékeladások platformonkénti megoszlásának érdekes adaléka, hogy a PlayStation 4-et az Xbox 360-as as szoftverek követik, amit az elemzők az Xbox One visszafelé kompatibilitásának tudnak be. Az összes platformot egybevéve ez volt a tíz legnépszerűbb játék Amerikában:

1. Lego: Jurassic World
2. Batman: Arkham Knight
3. Minecraft
4. Grand Theft Auto V
5. Rory Mcilroy PGA Tour
6. The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
7. Destiny
8. Mortal Kombat X
9. FIFA 15
10. Call of Duty: Advanced Warfare

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)