Hirdetés

Nukleáris csapásra készül a Splash Damage

|

A Brink fejlesztője a jövő hét közepén leplezheti le új játékát.

Hirdetés

A londoni Splash Damage 2001-ben alakult, és a Return to Castle Wolfenstein multijával, valamint az abból kinőtt Wolfenstein: Enemy Territory-val pillanatok alatt a játékosok szívébe lopta magát.



Egészen 2007-ig kellett azonban várunk, hogy ismét egy teljes projektet (Enemy Territory: Quake Wars) bízzanak rájuk, ne csak a multiba segítsenek be, ahogy a múltban. Első igazán önálló játékuknak viszont a tavalyi Brinket tartjuk, a saját kútfőből született poszt-apokaliptikus világba helyezett FPS-t.
A Bethesda kiadásában megjelent játék fogadtatása vegyes volt, ellenben az eladások jól alakultak, így a Splash Damage sem adta fel. Idén nyáron indította el játékkiadással foglalkozó leányvállalatát a WarChest-et, ami eleddig egy ingyenesen játszható alkotást (RAD Soldiers) mutatott be.
Sokan attól tartottak, hogy a stúdió a jövőben átnyergel a mobiljátékok piacára, ám a vezetők igyekeztek lehűteni a kedélyeket. Csupán a portfólió szélesítésének vagyunk tanúi, azért pedig nem vádolhatja őket senki, hogy több lábon próbálnak megállni.



De már így is túl hosszan szövegeltem az előzményekről, pillanatnyilag jobban érdekel bennünket az a radioaktivitást jelző logó, valamint a november 29-i dátum a 11:29-es időponttal, amivel a Splash Damage oldalán találjuk magunkat szembe. Ám hogy mit lepleznek le jövő csütörtökön, az egyelőre rejtély. Ugyanakkora esélyt látok valamilyen RAD Soldiers-szel kapcsolatos bejelentésre, mint egy új projekt leleplezésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)