Hirdetés

Numen: Contest of Heroes - Összecsapás elhalasztva

|

A Diablo 3 bejelentésének híre sem tántorítottal el terveiktől azokat, akik újra és újra megpróbálják felülmúlni.

Hirdetés

Véleményem szerint ez már régesrég sikerült, s feleslegesnek tartom az erőltetett vergődést, hiszen a kategóriából már több olyan játék is megfordult kezeim alatt ami jócskán felülmúlta az említett klasszikust. Hangsúlyozom, ez az én véleményem, amivel bizonyára a többség nem ért egyet, de hát nincs is rá szükség.

Numen: Contest of Heroes - 8. kp Numen: Contest of Heroes - 7. kp Numen: Contest of Heroes - 6. kp Numen: Contest of Heroes - 5. kp



Van itt viszont egy Numen: Contest of Heroes című szösszenet az Cinemax és az Akella koprodukciójában, ami az eredeti tervek szerint még idén eltáncolta volna örömtáncát, de ilyen-olyan (semmi konkrétum) megfontolásból áttessékelték a következő esztendő első negyedévére.
A Numen egyébiránt a Titan Quest által remekül kitaposott ösvényen indul el, amin a Loki már elbotlott, de ez nem jelenti azt, hogy jelen hír tárgya is törvényszerűen kificamítja bokáját, rosszabb esetben hasra esik és két pofára zabálja a port.

Numen: Contest of Heroes - 4. kp Numen: Contest of Heroes - 3. kp Numen: Contest of Heroes - 2. kp Numen: Contest of Heroes - 1. kp



Mitológiai elemekkel tűzdelt darabról van szó, abból is a görögebb fajtáról. Harcos, vadász, vagy mágus kasztot választhatunk karakterünknek, és kilenc istenség közül patrónust. Hősök, bajnokok, vár a gazdagság, a dicsőség és egy hely az Olümposz istenei között!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)