Hirdetés

Nürburgring DLC a Forza Motorsport 3-hoz

|

A Turn 10 stúdió a nürburgi versenypálya DLC-be csomagolásával ünnepelte a Forza 3 kétmilliomodik példányának eladását.

Hirdetés

A Turn 10 stúdió remekműve, a Forza Motorsport 3 októberi bemutatása óta már 2 millió példányban talált gazdára, ezért a gyártó nagy örömében egy új DLC csomagot készített, ami a németországi Nürburg középkori vára mellé, a hírhedt Nürburgringre repít bennünket.

Az "A-ring", vagy az ennél beszédesebb "zöld pokol" becenéven is emlegetett versenypályának három része van: az 1984-ben épült mostani Forma-1-es pálya, a Grand Prix, a ma már nem használt Südschleife, és az 1927-ben megnyitott legendás Nordschleife. Ez utóbbi talán a legismertebb pálya, amit különleges vonalvezetése, és rendkívüli nehézsége miatt minden autóversenyző, és persze autó félve tisztel, és ahol minden valamire való sportkocsit megnyúznak gyártóik.

Az értő autóőrültek kis csalódással vehetik tudomásul, hogy a fejlesztő csak a Grand Prix pályát modellezte le, és annak 5,148 km-es teljes, és 3,6 km-es rövidített szakaszát csomagolta a letölthető kiegészítőbe, melyet 400 Microsoft pontért (4,80 €) vásárolhatunk meg az Xbox Live-on.

A Turn 10 egyébként egy ideje már dolgozik egy tizenöt új kocsit tartalmazó DLC-n, amibe a Jalopnik.com autós blog szavazásán, a közönség válogathatta ki a gépeket egy 120-as listáról. A végeredményről itt olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)