Hirdetés

Megjött az új Nvidia driver, három játékot tesz jobbá

|

A következő hetekben valószínűleg gyakrabban kapunk videokártya drivereket, de az új Nvidia 373.06-os driverrel legalább a jövő hét végéig bebiztosíthatjuk magunkat.

Hirdetés

Mint megjelenéses listánkon is láthattátok, rengeteg újdonság várható az év maradék három (lassan két és fél) hónapjában, és nagy kár lenne, ha közülük bármelyik startja problémás volna.

Az Nvidia tesz azért, hogy ha egy játék PC-s változata problémás is lesz, az ne rajta múljon. A ma megjelent 373.06 WHQL Driver a holnap érkező Mafia III-hoz, a jövő hét kedden megjelenő Gears of War 4-hez, valamint a csütörtökre várható Shadow Warrior 2-höz lett optimalizálva, ezek esetében biztosítja a problémamentes futást. Emellett tartalmazza a Battlefield 1 és az Iron Storm SLI profilját is. Az Nvidia kártyát használók mindenképp töltsék le a GeForce Experience-en keresztül, vagy erről az oldalról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)