Hirdetés

Nvidia: A konzoloknak annyi

|

A grafikus chipek kaliforniai gyártója a streaming megoldásokban látja a jövőt.

Hirdetés

Nem is olyan rég még a PC-k (asztali, a táblák épp virágkorukat élik) temetésére válogattunk fekete öltönyt, most pedig már a konzolok hattyúdalára készülhetünk. Hiába no, korok jönnek és mennek, az idő kereke forog, miközben semmi sem örök, sem PC, sem konzol, sem ember.



A vészharangot nem meglepő módon az Nvidia kongatta meg, az a gyártó, amelyik mostanában a táblagépekbe szállított chipekkel keresi magát degeszre, ellenben a következő generációs konzolok fejlesztésében már nem működött közre. Balszerencséjére a rivális megoldásait részesítette előnyben mind a Sony, mind a Microsoft.

Attól még könnyen lehet, hogy a Phil Eisler, a cég cloud gaming csoportjának vezetőjéből nem a sértettség beszél, amikor 5-10 éven belül a streamelt játékok dominánssá válását, és a konzolok csillagának leáldozását várja.
Döntsétek el magatok a PC World cikke alapján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)