Hirdetés

Készíts képet egy játékból és tiéd lehet egy Nvidia GeForce GTX 1070 videokártya!

|

Az Nvidia Ansel segítségével csodás képek készíthetők az ezt támogató játékokban. Mutasd meg, milyen jó fotós vagy!

Hirdetés

Megfelelő felszereléssel már bárkiből lehet tartalomgyártó, egyre könnyebben tudunk játékmenetet és screenshotokat rögzíteni. Az Nvidia Ansel segítségével azonban szebbé tehetjük a képeket, variálhatjuk a beállításokat, mintha fotósként lennénk a játék világában.

Hirdetés

A screenshotokra szűrőket rakhatunk, állíthatunk a fényerőn, javíthatunk a színeken, megváltoztathatjuk a kamera pozícióját, minek következtében igazán művészi képeket alkothatunk. Az Anselt támogató játékokban ráadásul 360 fokos panorámákat is lőhetünk, amiket aztán egy egyszerűbb VR-szemüveggel is megnézhetünk.

Bár a technológia még viszonylag új, régebbi kártyák is támogatják: ha a videokártyád GTX 650-nél vagy GTX 660M-nél jobb, te is fotós karrierbe kezdhetsz. (A teljes lista itt található.) Eddig már közel 10 játékba építették be a szükséges eszközöket, ezek között van a jövő héten debütáló a Middle-earth: Shadow of War, nemrég megjelent Raiders of the Broken Planet, valamint a PES 2018, és pár hete a Tekken 7 is megkapta a szükséges frissítést. A támogatott játékok listáját itt keressétek.

Legyen tiéd a GTX 1070!

Az Nvidia közreműködésével most egy versenyt hirdetünk. A feladat annyi, hogy az Ansel használatával készítsetek egy képet az általatok választott, a technológiát támogató játékból, majd ezt küldjétek el nekünk a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre, egy "Nvidia Ansel" tárgyú levélben október 23. éjfélig. A képeket a pályázat lezárása után közzétesszük Facebook oldalunkon és itt, a GameStar Online-on, ezért kérjük, írjatok a levélbe egy nevet, amivel nektek tulajdoníthatjuk alkotásotokat. Mindenki csak egy képpel nevezhet. A nyertest a pályázat lezárása után értesítjük. 

A kép csak illusztráció.

Ha telepítettétek a legfrissebb Game Ready drivert, valamint az egyes játékok legutóbbi frissítését, a játékon belül az Alt+F2 billentyűkombináció lenyomásával hozhatjátok elő az Ansel menüjét. A zsűri által legjobbnak ítélt alkotás készítője egy Nvidia GeForce GTX 1070-et visz majd el, úgyhogy mindenképp érdemes versenybe szállni. 

Az Ansel kapcsán további információkat itt találhattok

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)