Hirdetés

Nvidia Ansel pályázat - megvan a győztes, íme az összes pályázat!

|

Hosszas tanakodás, mérlegelés után sikerült meghoznunk a döntést arról, ki lesz hamarosan egy Nvidia GTX 1070 kártyával gazdagabb.

Hirdetés

Az ilyen művészeti pályázatoknál elképesztő teher nehezedik az emberre - annyi jó kép érkezik, hogy nagyon nagy a nyomás, amikor a legjobbat szeretnénk kiválasztani. Így volt ez az Overwatch rajzpályázatunknál, és így van ez most is, az Nvidia játékán.

Hirdetés

Legszívesebben mindenkinek adnánk egy Nvidia GTX 1070-et, de sajnos ezt nem tehetjük meg, úgyhogy miután nagy körültekintéssel igyekeztünk kiszűrni a beküldött 250 kép közül azokat, amik megfelelnek a kritériumoknak (pl. nem netről lelopott screenshotok, vagy  három képpel próbált meg indulni valaki úgy, hogy kettőt a szülők küldtek el, holott egy volt a limit) az Nvidiával közösen kiválasztottuk a legjobbat. A kártya győztese tehát nem más, mint:

HorzsomBor

aki a Hellblade: Senua's Sacrifice-ból készítette az alábbi képet:

Vele hamarosan felvesszük a kapcsolatot.

Mindenkinek nagyon köszönjük a fáradozását, tényleg fantasztikusak vagytok, reméljük, lesz még hasonló játékra lehetőség, és akkor is ennyien próbáltok majd szerencsét, ha nem többen. A többi pályázó képét az alábbi galériában találjátok meg, mondjátok el, ti kit választottatok volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)