Hirdetés

Nvidia az Epic mellett

|

Lehet, hogy eddig nem tudtátok, de a nemrég megrendezett Quakecon kiállításnak az egyik legnagyobb szponzora az ATi volt, olyannyira, hogy a show hivatalos grafikus kártyája a Radeon 9700 (ilyenen futott az összes program). Az Nvidia-nak pedig ez nagyon nem tetszett... Olyannyira nem, hogy a hamarosan megrendezésre kerülő londoni ECTS játékiállításon teljes arzenáljával kivonul és az Unreal-okat fejlesztő Epic Games-t támogatja. Ez annyit tesz, hogy a show-n az Epic tervei szerint megrendezik az első nagyszabású UT 2003 death match-et és a gépekben természetesen csak Nvidia kártyák, méghozzá GeForce4 Ti 4600-asok lesznek.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)