Hirdetés

A WoW: Battle for Azeroth és a Monster Hunter World is jobb lesz az új Nvidia drivertől

|

Legalábbis ezt ígéri az Nvidia. Érdemes telepíteni, mindkét játék közel jár már.

Hirdetés

Augusztus 9-én jelenik meg a Monster Hunter: World PC-s változata, augusztus 14-én pedig a World of Warcraft: Battle for Azeroth kiegészítője. Ha minden jól megy, mindkettőt játékosok ezrei, tízezrei rohamozzák majd meg, és jobb, hanem a videokártyadriveren múlik az élmény.

Hirdetés

Megjelent a 398.82-es driver, ami az említett két játékra készíti fel az nvidiás felhasználók gépeit, illetve addig is javít a World of Warcraft: Legion működésén, a Surroundon, eltünteti a TAA-t választó felhasználóknál a ghostingot a Dark Souls Remasteredben, és SLI profilokat ad a Call of Duty: Black Ops 4-hez, illetve a WoW-hoz. Frissítsetek a GeForce Experience-en keresztül, vagy erről az oldalról.

A megjelenésig nézzétek meg, hogy megy a Monster Hunter: World PC-n:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)