Hirdetés

A Nvidia legújabb drivere felkészít a közelgő játékokra

|

A legfrissebb GeForce Game Ready drivert érdemes lehet letölteni azoknak, akik bétázni vagy Battlebornozni akarnak az elkövetkezendő hetekben.

Hirdetés

Az Nvidia videokártyák tulajdonosainak elérhetővé vált az új driver, ami gondoskodik arról, hogy a Battleborn, a Forza Motorsport 6: APEX bétája, az Overwatch bétája, és Paragon bétája is problémamentesen fusson.

Erről a linkről tudjátok letölteni és feltelepíteni a frissítést, ami ajánlatos, ha bármelyik fentebb felsorolt játékkal terveztek tenni egy próbát. A Battleborn tegnap jelent meg, a Forza Motorsport 6: APEX, a Paragon és az Overwatch bétája pedig holnap indul. A két utóbbi csak a hétvégén lesz játszható, használjátok ki az időt, amíg lehet.

Kipróbáljátok valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)