Hirdetés

Három, mostanában megjelenő játékon javít az új Nvidia driver

|

Elérhető a 411.70-es változat, ami felkészíti kártyáinkat a jövő heti újdonságokra.

Hirdetés

Szokássá vált a játékiparban mostanában, hogy a drágább kiadások vásárlói vagy bizonyos szolgáltatások előfizetői előbb kezdhetnek el játszani, mint mások.

Hirdetés

A Forza Horizon 4-gyel az Ultimate Editiont választók péntek óta játszhatnak, a többieknek keddig kell várni. A FIFA 19 hivatalosan tegnap jelent meg, de az EA az Origin Access Premier előfizetőinek már szeptember 20-án elérhetővé tette, a Champions Edition vagy az Ultimate Edition vásárlói pedig 25-e óta focizhatnak virtuálisan. Mindenesetre az ezeken, valamint a jövő héten megjelenő Assassin's Creed Odyssey-n (ami hogy, hogy nem, a különleges kiadásokat előrendelőknek ugyancsak az alapváltozat előtt lesz elérhető) javító 411.70-es Nvidia driver csak tegnap érkezett meg; ha bármelyikkel korábban kezdtetek el játszani, és hibákat tapasztaltatok, mindenképp frissítsetek akár a hivatalos honlapon, akár a GeForce Experience-en keresztül.

Egyébként az RTX kártyák teljesítményén is javít, de ennek egyelőre elég kevesen örülhetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)