Hirdetés

Sok játékon segít az új Nvidia driver

|

Az Nvidia kiadott egy új drivert, ami nem csak 3 játék teljesítményét növeli, de több címnél a véletlen összeomlásokat is kiiktatja.

Hirdetés

A ma reggel megjelent Heroes of the Storm 2.0, a Warhammer 40 000: Dawn of War III, és az Arkham VR élmény is jelentősen profitálnak a megjelent Nvidia driverből. Akinek gondjai vannak a futtatással, az mindenképpen telepítse a 381.89 WHQL-t.

A fenti három címen kívül egyébként több játéknál is megoldott gondokat a program. A Sniper Elite 3 például többeknél fura összeomlásokkal állt le, amik a telepítést követően remélhetőleg minden érintettnél meg fognak szűnni.

A telepítéshez ajánlott a GeForce Experience segédprogramon keresztül megnyomni a letöltés gombot, vagy ellátogatni az Nvidia oldalára, ahol szintén biztonságosan szerezhetitek be a telepítőcsomagot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)