Hirdetés

Megérkezett az új Nvidia driver, fókuszban a Quake Champions

|

Már tölthető a legfrissebb Nvidia driver, amely kiemelten a Quake Champions zárt bétájára lett hangolva.

Hirdetés

Az Nvidia tulajok ma már frissíthetik is a driverüket a legújabb, 381.65-ös számú verzióra - nem kis update-ről van szó, több mint 400 MB-ot kell letölteni.

A legizgalmasabb dolog a frissítésben kétségtelenül a Quake Champions bétájához kapcsolódó optimalizációk. A játék zárt tesztje jövő héten indul, a frissített driver pedig ehhez tartozó optimalizálásokat hozott.

Kiemelhető még a Windows 10-es Creators Update frissítése, ami majd április 11-én élesedik. A Control Panelbe is került pár apróbb módosítás, közte a személyreszabhatóság bővítése Win 10-en, valamint a G-Sync energiakímélő beállítása.

A 381.65-tel érkezett még support a az új Titan Xp-nek is, illetve az 5.1.2-es hangszórók kaptak DTX és Dolby Atmos támogatásokat. Ezen kívül több játékkal is kompatibilis lett a Dolby Vision.

A drivert az Nvidia hivatalos honlapjáról tölthetitek le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)