Hirdetés

Korábbi játékokon is javít az új Nvidia driver

|

A legújabb frissítést nem csak a Wildlands játékosainak érdemes letölteni.

Hirdetés

Tegnap este befutott az Nvidia 378.78-as vezérlője, ami eredetileg egy Game Ready driver volt a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlandshez. Mint kiderült, nem csak a bolíviai homokozót sikerült rendbe tenni vele.

A leglátványosabban a Rise of the Tomb Raider teljesítménye növekedett: a mérések alapján egy laza 33 százalékos fps-javulást okozott a driver. Az Nvidia elmondása szerint ez a program egy nagy DirectX 12-es javítócsomag, ami több tucat játék teljesítményére hatással lehet.

Akinek telepítve van a GeForce Experience program, az egy kattintással a kliensből már telepítheti is az új vezérlőt. A többiek ezen a linken keresztül tölthetik le a csomagot. Ha sikerült a frissítés, akkor írjátok meg nekünk kommentekben, hogy nektek javított-e valamelyik játék teljesítményén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)