Hirdetés

Nvidia Freestyle - fekete-fehérben vagy más szűrőkkel játszhatunk játékokat

|

Holnaptól több új funkcióval bővül az Nvidia GeForce Experience, ezek egyike a Freestyle.

Hirdetés

Az Nvidia Experience-szel már rögzíthetünk videókat külső eszköz nélkül, kiváló minőségben (Shadowplay) vagy készíthetünk művészi screenshotokat (Ansel) is, de a dedikált csapat nem áll le, újabb dolgokat talál ki.

Hirdetés

A CES 2018-on jelentették be a Freeplay-t, mely január 9-étől lesz használható, és 15 különböző szűrőt kínál, amiket ezekre a játékokra lehet applikálni. Van szépia, színvak mód, kontrasztos, fekete-fehér és éjszakai mód is, mely utóbbi kiszűri a hideg színeket. GeForce Experience-ből a 3.12-es, Nvidia driverből pedig a 390.65-ös kell hozzá.

Emellett a legjobb pillanatokat automatikusan rögzítő Shadowplay Highlightst január 10-étől a Fortnite: Battle Royale is támogatja majd. Frissült az Ansel is, új kezelőfelület, nyolc szűrő, és a szűrőkeverés lehetősége várja az Nvidia kártyával rendelkezőket.

Hogy tetszenek ezek az új funkciók? Vagy inkább a GeForce Now-t várjátok? Esetleg az új tévét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)