Hirdetés

Megjött az új Nvidia driver, ami már a novemberi játékokra is felkészít

|

Befutott az Nvidia legújabb Game Ready drivere, amivel nem csak a következő két hétben megjelenő játékok teljesítménye javul, hanem olyanoké is, amiket bétában játszhatunk hamarosan.

Hirdetés

Az Nvidia csapata már a PC-n jövőre megjelenő játékokon is ezerrel dolgozik, hogy a rajtkor a lehető legjobb teljesítményt kapják a vásárlóik, de természetesen az idei őszi szezon nagyágyúiról sem feledkeztek meg. Ezek közül jó néhányra felkészíti a gépünket a legújabb illesztőprogramjuk, amit már tölthetünk is.

Hirdetés

Az elkövetkezendő hetekben elrajtoló Project CARS 2, FIFA 18, Total War: Warhammer II, és Forza Motorsport 7 mellett a Raiders of the Broken Planet, illetve az EVE: Valkyrie - Warzone rajtját is nyugodtan várhatjuk a 385.69-ös verziószámú driverrel. Ráadásul több bétateszt esetében is hasznos lesz az új program, a Call of Duty: WWII mellett a Star Wars Battlefront II és a From Other Suns tesztváltozataihoz is a friss szoftvert ajánlja az Nvidia. Jól járnak továbbá az SLI-t használó gamerek is, a Dishonored: Death of the Outsider mellett többek között a Fortnite és a fent említett Project CARS 2 és Total War: Warhammer 2 is kapott egy-egy profilt. Ezeken kívül szokás szerint számos újdonság érkezett még, ezekről itt olvashattok.

Ti melyik új játékkal izzasztjátok meg legközelebb a PC-teket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)