Hirdetés

A Destiny 2-t és az Assassin's Creed Originst is gatyába rázza az új Nvidia driver

|

Az Nvidia az Assassin's Creed Origins pénteki rajtja mellett a Destiny 2 keddi megjelenésére is felkészít az új driverével, sőt, a Bungie lövöldéjéhez egy részletes segédletet is összeállítottak a grafikai beállításokkal.

Hirdetés

Miután az első rész nem találta meg az útját PC-re, az FPS-rajongók izgatottan várták a Destiny 2 rajtját a platformon. Mivel a készítők korábban is az Nvidiával közösen mutatták meg a játékot például az E3-on, nem meglepő, hogy a megjelenésre érkezett egy új GeForce Game Ready Driver is, ami egyébként az Assassin's Creed Origins hét végi rajtjára is felkészíti a gépünket.

Hirdetés

A grafikuskártya-gyártó egyébként úgy saccolja, hogy Full HD felbontásban a legnagyobb grafikai részletesség mellett egy GTX 1060-ból is ki tudunk majd préselni 60 fps-t, 1440p-nél mindehhez egy 1070-esre lesz szükségünk, 4K-s felbontásnál viszont még egy 1080 Ti tulajdonosaként is kevernünk kell a magas és a legmagasabb beállításokat. A Destiny 2 PC-s portjáról emellett egy alapos grafikai ismertetőt is összeállított az Nvidia, amit itt olvashattok. Ebben végignézhetitek, milyen hatása van az egyes beállításoknak a látványvilágra és a teljesítményre, így kellő utánajárással tényleg a maximumot hozhatjátok ki gépetekből, az alábbi PC-s launch trailerben pedig, hogy milyen látványt lehet kipréselni a csúcsgépekből.

Az Assassin's Creed Origins esetében nem készítettek ilyen alapos technikai elemzést, ám az új driverrel jobban fog futni a Ubisoft játéka is, így érdemes lehet letölteni azoknak is, akik inkább Bayek kalandjait várják a Destiny helyett. Erről egyébként a Ubisoft leírta saját blogbejegyzésében, hogy ha szeretnénk, képes dinamikusan állítani a rendereléskor használt felbontást, hogy egyenletes maradjon a frame rate-ünk, amivel kapcsolatban több célt is beállíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)