Hirdetés

Forza Horizon 3 - megjöttek a driverek is

|

Aki maximálisan fel akar készülni a Forza Horizon 3 rajtjára PC-n, az már a játékhoz optimalizált Nvidia és AMD drivert is telepítheti, amik persze más játékok teljesítményén is javítanak.

Hirdetés

Mivel az előrendelők már egy ideje előtölthetik a Forza Horizon 3 PC-s változatát is, a megjelenéskor nem kell majd sokat szöszmötölni, hanem egyből a volán mögé ülhetünk. Ahogy akkor a Microsoft megígérte, driveres támogatást is kapott a játék, ráadásul már mindkét videokártya-gyártótól.

Az Nvidia részéről a 372.90-es változat telepítését ajánlják, ha a legjobb teljesítményt szeretnénk elérni a cross-platform versenyjátékban. De az új Windows 10-es driver például egy SLI-profilt is hozott az Ark: Survival Evolvedhoz, és a HTC Vive támogatásán is javított.

Az AMD Crimson szoftveréből a 16.9.2-es verziót kell letöltenünk, amivel a Forza Horizon 3 mellett a Rise of the Tomb Raidert is jobb minőségben élvezhetjük. Persze mindezzel csak akkor érdemes foglalkoznunk, ha a gépigényt megugorja a PC-nk, aki viszont inkább a előbb a demóval szeretne meggyőződni róla, hogy jól fut a gépén a játék, az sajna csak a megjelenés után teheti ezt meg.

Mit gondoltok, lehet a Horizon 3 a Play Anywhere program első nagy sikere?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)