Hirdetés

A LawBreakers és a Hellblade rajtjára is felkészít az új Nvidia driver

|

A megjelenő játékok mellett az Nvidia új illesztőprogramja egy korábbi VR-játékot is szebbé tesz, illetve egy most még korai hozzáférésű játék indulását is előkészíti.

Hirdetés

Mivel a DirectX 12 indulása nem igazán hozta meg a forradalmat, amit tőle vártak, még mindig rendkívül fontos egy játék teljesítménye szempontjából a VGA-driver. Így az Nvidia új Game Ready illesztőprogramjának fő attrakciója is az, melyik játékok futnak jobban a telepítése után.

Hirdetés

A lista ebből a szempontból nem rossz, az augusztus elején rajtoló LawBreakers mellett jobb frame rate-re számíthatunk a Hellblade: Senua's Sacrifice-tól, a Fortnite korai hozzáférésű változatától és az Early Access kereteit elhagyó Ark: Survival Evolved-tól is. Ezek mellett az Eve: Valkyrie új fényeffekteket és élsimítást is kap az Nvidiától a driver új változatában, amikhez nyilván kell majd egy combos videokártya. Az illesztőprogramot, ami ezek mellett számos bugot is javít, szokás szerint vagy a GeForce Experience kliensből, vagy a gyártó weboldaláról tudjátok letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)