Hirdetés

Forza Motorsport 7 - jobban fut az új Nvidia driverrel

|

A Middle-earth: Shadow of War és a The Evil Within 2 optimalizálása mellett a legújabb Nvidia driver a Forza Motorsport 7 PC-s teljesítményét is 15-20 százalékkal javíthatja.

Hirdetés

A napokban új Nvidia Game Ready driver érkezett, ami az új megjelenésekből is a lehető legtöbbet hivatott kihozni a gyártó kártyáin. Így a Middle-earth: Shadow of War, a The Evil Within 2 és az Arktika 1 című VR-játék teljesítményét is igyekeztek minél feljebb tornázni az Nvidiánál. De egy korábbi játék kapcsán is jelentős javulást hoz az új szoftver.

Hirdetés

Az illesztőprogram kiadásakor tizenöt-húsz százalékos frame rate-beli emelkedést saccoltak a készítők, amit a rajongók nagy többsége is igazolt beszámolójában a Forza Reddit-oldalán. Volt például, akinél extrém javulás mutatkozott és 60-ról 86-ra nőtt az átlagos frame rate-je, igaz ezt egy Titan XP-vel mérte, de a DSOGaming mérései szintén értékelhető növekedést mutattak egy GTX980Ti-n. Náluk a Forza Motorsport 7 nagyjából 20 fps-sel teljesített jobban 1080p-s felbontás mellett, 4K-s módban viszont csak 10 képkockával kaptak többet átlagosan, igaz itt nem ugyanolyan élsimítást használtak, mint a Full HD-s beállításaik esetében.

A Turn 10 új játékának PC-s teljesítménye egyébként sajnos még a frame rate-ben tapasztalható javulás ellenére sem az igazi. Más kérdés, hogy a sok játékosnál megjelenő szaggatást az Nvidia nem is tudja orvosolni, erre csak a Turn 10 képes, így tőlük még várunk egy frissítésre.

Nektek milyen tapasztalataitok van a PC-s porttal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)