Hirdetés

Az Assassin's Creed Syndicate-hez és az Overwatch-hoz optimalizálták az új Nvidia drivert

|

Újabb Game Ready drivert adott ki az Nvidia, amit elsősorban akkor érdemes telepíteni, ha az Assassin's Creed Syndicate -tel vagy az Overwatch bétájával akarunk játszani.

Hirdetés

Bár a DirectX 12 kapcsán azt is ígérik, hogy sokkal kevésbé lesz szükségünk minden játékhoz saját videokártya-driverre az optimális teljesítményhez, de erre még egy darabig várnunk kell. Addig is az Nvidia minden nagy megjelenésnél felajánlja majd, hogy telepítsünk fel egy vadonatúj illesztőprogramot.

Ezúttal az Assassin's Creed Syndicate PC-s megjelenése volt az egyik apropó egy új driver kiadására, másrészről az Overwatch bétájára optimalizálták a drivert, mivel a hétvégén még többen kapnak bebocsátást a Blizzard lövöldéjének tesztjébe. Több más feature-t is hoz a frissítés: támogatja az Nvidia Gameworks VR első változatát, ami több, a virtuális valósághoz kapcsolódó technológiát is magában foglal, bővült a Guild Wars 2, az Overlord: Fellowhip of Evil és a War Thunder SLI-támogatása is, viszont a Total War: Attilából kivették a több videokártyás rendszerek támogatását, valószínűleg valamilyen hiba miatt. Az új drivert akár a GeForce Experience-en keresztül, akár innen is letölthetitek, miután kiválasztottátok, milyen kártyátok van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)