Hirdetés

Felkészít a közeljövőre a legújabb Nvidia driver

|

A héten megérkeznek a Kickstarter támogatókhoz és előrendelőkhöz az Oculus Rift készletek, de nem csak azoknak érdemes letölteni az új Nvidia drivert, akik korán szállnak be a virtuális valóságba.

Hirdetés

Tanulva a legutóbbi esetből, most is érdemes pár napot várni, mielőtt frissítenétek az Nvidia kártyátok driverét, de ha nem lesz probléma vele, mindenképp töltsétek le.

Különösen akkor, ha valahogyan a közeljövőben sikerül Oculus Riftet vagy HTC Vive-ot szereznetek. A 365.72-es driver támogatást nyújt az EVE: Valkyrie, Chronos és Elite Dangerous VR-játékokhoz, valamint a következő hetekben megjelenő Quantum Breakhez, Killer Instincthez, az early accesses Paragonhoz, valamint a Dark Souls III-hoz. Ez utóbbi egyébként SLI profilt is kapott. Javították a Tom Clancy's The Division SLI támogatását is mind Windows 10-en, mind korábbi operációs rendszereken. Ha szeretnétek beszerezni, frissítsetek a GeForce Experience-en keresztül vagy erről az oldalról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)