Hirdetés

Nvidia GeForce Experience - hamarosan Facebookra is streamelhetünk

|

A GeForce Experience következő frissítése lehetővé teszi, hogy megmutassuk Facebook barátainknak, mivel játszunk épp, vagy megosszuk legszebb pillanatainkat.

Hirdetés

A Facebook nagyon nyomul, szeretne streaming felületként is minél inkább érvényesülni. A Blizzard játékait már egy ideje direktben a közösségi oldalra is közvetíthetjük, jövő héttől pedig az Nvidia felhasználóknak lesz minden eddiginél könnyebb PC-s játékaikat streamelni.

A bétatesztelők mától, a többiek pedig nemsokára elérhetik a szolgáltatást, melynek segítségével az Alt+Z kombináció megnyomása után élő közvetítést indíthatunk, megoszthatunk egy képet vagy egy felvett videót is, esetleg egy az Ansellel készített panorámát. A GeForce Experience webkamera és mikrofon használatát is támogatja.

Az élőben közvetített videókat természetesen elmenti a Facebook. Aki kipróbálná, itt talál leírást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)