Hirdetés

Megjött az új Nvidia Driver és a DiRT 4-en is javít

|

A DiRT 4 mellett a Nex Machina és a Playerunknown's Battlegrounds játékosainak is érdemes letöltenie az új Nvidia drivert a jobb teljesítmény érdekében.

Hirdetés

Új Game Ready drivert adott ki az Nvidia, amit szokás szerint a gyártó weboldaláról és a GeForce Experience-ből tölthetünk le. Az új illesztőprogram a DiRT 4 és a Housemarque első PC-s játéka, a Nex Machina teljesítményén is javít, de több más újdonság is érkezett.

SLI-támogatást kapott például a Bulletstorm: Full Clip Edition, a Little Nightmares, a Transformers Online és a Playerunknown's Battlegrounds is, igaz, ez a hálózati lag  okozta problémákon nem segít sokat ez utóbbi esetében. Emellett egy, a V-Sync és a Fast Sync összeakadásából fakadó problémát is megold az új driver, és a két monitoros rendszerek esetében előforduló egyik bugot is kigyomlálta az Nvidia.

Ti mikor frissítettetek utoljára VGA-drivert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)