Hirdetés

GeForce GT 740 - az új olcsó NVIDIA kártya

|

Az elődjénél 35 százalékkal gyorsabb VGA a 100 dollár alatti szegmensben kíván nagyot szakítani. Eddig meggyőző.

Hirdetés

Szerdán piacra került a GeForce GTX Titan Z, ami teljesítményében elképesztő, de árában is, így sok gamer természetesen letett róla. Most egy új kártya kerül piacra, ami szintén nem a hardcore csoportot célozza, de mindenképpen jobb teljesítményre képes, mint az alaplapi megoldások.

NVIDIA GeForce GT 740 a GT 640 közvetlen utódja, és a hivatalos álláspont szerint az új VGA 35 százalékkal izmosabb teljesítményre képes. Ez papíron remekül hangzik, de ettől még nem fogja ultrán futtatni a Watch Dogs kategóriás címeket, viszont azért moderáltan el lehet vele játszogatni. A kártya egyébként Kepler architektúrára épül, GDDR5 memóriával van szerelve és PCIE csatlakozót kapott.

A részletes specifikációkért nézzétek meg a PC World vonatkozó anyagát, vagy várjátok meg közvetlen versenytársát, a AMD Radeon R7 250-et, ha inkább a pirosakat választanátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)