Hirdetés

NVIDIA GeForce GTX 580 demonstráció a PDXLAN eseményen!

|

A portlandi PDXLAN 16.5 gamer rendezvény a vállalat egyik képviselője élőben mutatta meg, mire képes az új csúcskártya. A hangsúly természetesen a tesszelláción volt.

Hirdetés

Mivel konkrétan már egyet sem kell aludni az új GeForce csúcsmodell bejelentéséig, ezért talán már megengedhető egy olyan kis bemutató, amit Tom Petersen, az NVIDIA technikai marketing osztályának vezetője tartott a portlandi PDXLAN 16.5 gamer rendezvényen. Az egybegyűltek először csak sejtelmes képet láthattak a kártyáról, majd a konkrét teljesítményadatok helyett a hűtés felépítéséről, és az újdonság csendességéről hallhattak pár szót. A vállalat képviselője szerint a GF110 alapú csúcsmodell halkabb, mint a referencia GTX 285, ami bizony igen komoly előrelépést jelent a GTX 480-hoz képest.

Ezen tényeket követően két techdemo-n keresztül ismerhették meg a jelenlévők a kártya tesszellációs képességeit, egy-két jelenetnél jó szokás szerint ujjongással díjazta a publikum a vásznon látottakat. A demonstráció végén a Call of Duty: Black Ops-ból is levetítettek egy eddig még nem látott jelenetsort, bár ez a játék pont nem arról híres, hogy a motorja kihasználná a GF110-ben rejlő lehetőségeket. Marketinges szemszögből nézve viszont tökéletesre sikerült ez a 10 perces bemutató, most már tényleg csak a megjelenésre várunk, ami a holnapi napon esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)