Hirdetés

Rettentő népszerű a GeForce Now, még több játék jön hamarosan

|

Máris több mint egymillióan próbálták ki az Nvidia játékstreaming-szolgáltatását.

Hirdetés

Viszonylag csendben, hosszú évek alatt készült el a GeForce Now, de február elején kilépett a bétából, és nyilvánosan elérhetővé vált az ingyenesen is használható szolgáltatás. A béta alatt 300 ezer játékos összesen 70 millió órányit játszott vele, úgyhogy az Nvidiának volt miből dolgoznia, amikor a hibákat akarta foltozni.

Hirdetés

A cég elárulta, hogy a mai napig több mint egymillióan néztek rá, és ugyan az Activision Blizzard, valamint a Bethesda játékai eltűntek, így is több mint 1500 címmel bővítik majd a támogatott játékok listáját, és remélik, azok is visszakerülhetnek, amiknek most búcsút kellett inteni. A Cyberpunk 2077 biztosan játszható lesz az első pillanattól fogva, így a gyenge géppel vagy Mackel rendelkezők sem maradnak ki a CD Projekt RED nagyon várt szerepjátékából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)