Hirdetés

A Bethesda közel összes játékát kivette az NVIDIA GeForce Now szolgáltatásából

|

Alig marad Bethesda játék a GeForce Now kínálatában.

Hirdetés

Nem is olyan régen az Activision Blizzard kavart nagy port azzal, hogy kivette játékait a GeForce Now kínálatból, ennek indoklását ide kattintva olvashatjátok el - jóval kisebb visszhangot kapott egyébként az, hogy az Electronic Arts, a Capcom, a Rockstar Games és a Square Enix is csendesebben ugyan, de dobbantottak a hivatalos startkor. Most azonban úgy tűnik, a Bethesda is borítja az asztalt. 

Hirdetés

Az NVIDIA hivatalos fórumán ugyanis megjelent egy bejegyzés, amely felsorolja, egészen pontosan melyik Bethesda játékoknak is kell búcsút intenünk. Az ígéretek szerint amint friss információval tudnak majd szolgálni arról, hogy a listán szereplő címeket mikor oszthatják meg ismét a GeForce Now felhasználói, természetesen egyből értesíteni fognak mindenkit. Ezeknek a játékoknak kell most búcsút inteni: 

Wolfenstein: The Old Blood
Wolfenstein: The New Order
Wolfenstein II: The New Colossus
The Evil Within 2
Rage 2
Quake Champions
Prey
Fallout: New Vegas
Fallout 76
Fallout 3
Everspace 
Doom
Dishonoured
Dishonoured 2
Dishonoured: Death of the Outsider
Elder Scrolls Online: Elsweyr
Elder Scrolls V: Skyrim
Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

Valószínűleg nem sokakat vigasztal, hogy a jelek szerint például a Wolfenstein: Youngblood továbbra is a GeForce Now része marad. Hivatalos indoklást egyelőre nem kaptunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)