Hirdetés

Hét év béta után elstartolt az Nvidia GeForce Now

|

Az Nvidia sokkal előbb kezdett el a játékstreameléssel foglalkozni, mint a Google vagy a Microsoft, de csak mostanra jutott odáig a szolgáltatása, hogy elhagyhassa a bétát.

Hirdetés

Minden piaci szereplő másképp képzel el egy fenntartható streaming szolgáltatást. A Microsoft Project xCloudjával például eldönthetjük majd, hogy saját Xbox konzolunkról vagy egy a szerverparkban futó gépről szeretnénk-e játszani, míg a Google Stadia esetében mind a szolgáltatásért, mind a játékokért külön kell fizetnünk. Az Nvidia GeForce Now az eddigi legbarátibb megoldást kínálja.

Hirdetés

A mától bárki számára elérhető GeForce Now-val ugyanis lényegében egy PC-t érünk el, amire számos játék telepítve van, de csak azokkal játszhatunk, amiket megvásároltunk, vagy eleve ingyenesek. Ha nem szeretnénk fizetni, annyi kényelmetlenséggel kell számolnunk, hogy 1 óránként újra be kell lépnünk, de ha hajlandóak vagyunk az egy éven át havi 4,99 dollárba kerülő, limitált ideig elérhető Founders előfizetést választani, elsőbbségi hozzáférést kapunk, tovább játékban maradhatunk, és bekapcsolhatjuk az RTX-et is. Mindkét esetben maximum 1080p-ben és 60 fps-sel élvezhetjük a játékokat, ami talán pont elég.

A GeForce Now PC-ről, Mac-ről és androidos eszközökről használható, de később Chromebookokra is eljuttatják. iOS-es változatról nem esett szó egyelőre, Androidon is leginkább az Nvidia Shield miatt fut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)