Hirdetés

NVIDIA GTX 260/280 BiA: Hell's Highway és Far Cry 2 játékokkal

|

A kaliforniai székhelyű GPU-gyártóval jó viszonyt ápoló Point of View elhúzza a mézesmadzagot a játékosok orra előtt.

Hirdetés

A Point of View mindig is híres volt arról, hogy olyan játékokat csomagolt termékei mellé, amelyek a pavlovi reflex elvén azonnali nyálelválasztást eredményeznek a gamereknél. Jó-jó, elismerem, a Wall-E nem feltétlenül esik ebbe a kategóriába, de hát mindenki tévedhet.
A cég legújabb akciója a GTX 280-as, ill. a GTX 260-as kártyákra vonatkozik, aminek keretében a Brothers in Arms: Hell's Highway-t és a Far Cry 2-t, a Ubisoft két aktuális nagyágyúját tuszkolták a dobozba.

10-11-08gamebundle.jpg


Ha nem egy hónappal korábban újítottam volna be versenyképes grafikus kártyát, meglehet, úgy elcsábulnék, mint Micimackó a mézesbödön láttán.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)