Hirdetés

Ha Doom bétázol a hétvégén, mindenképp telepítsd az új Nvidia frissítést!

|

Hamarosan itt a Doom nyílt többjátékos bétája, az Nvidia pedig gondoskodott róla, hogy az ő drivere készen álljon a pokol kapuinak megnyílására.

Hirdetés

Alig pár órát kell aludni, hogy mindenki kipróbálhassa a Doom többjátékos módját, holnap reggeltől nyitva állnak a szerverek mindenki előtt. Az Nvidia kiadott egy frissítést, ami felkészíti a kártyákat a Doom béta indulására, de máson ezen kívül nem változtat.

A 364.96-os hotfixben még nincs benne a Doom SLI profilja, ami azt jelentheti, hogy a játék nem támogatja a több-GPU-s gépeket, ahogy a korábbi id Tech-et használó játékok sem. A teljes megjelenés május 13-ára várható, addig bekerülhet a profil, de nem érdemes számítani rá. A driver telepítése után egyébként előfordulhat, hogy ha nincs internetkapcsolat, a GeForce Experience hibát észlel és leáll, ezzel számoljatok. A javítást ezen a linken lehet letölteni. 

Nektek is DOOM a hétvégi program?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)