Hirdetés

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes - PC és PlayStation 4 összehasonlítás

|

Nemsokára megjelenik a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain prológusa PC-re is, most pedig azt is megnézhetitek, hogy mennyit változott a PS4-es verzióhoz képest.

Hirdetés

A napokban kiderült, hogy mennyire izmos gépre lesz szükségünk ahhoz, hogy a Metal Gear Solid V előfutára, a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes hajlandó legyen nem csak megmozdulni, de úgy tündökölni a PC-inken, ahogy azt a készítői megálmodták. Viszont most az Nvidia jóvoltából azt is megnéthetjük, hogy a sok lóerő elég lesz-e ahhoz, hogy a PC-s változat felülmúlja a PS4-es változatot.

A cég most a GeForce weboldalán osztott meg néhány képet a játékból, amelyeken összehasonlítja a PS4-es és az idén decemberben megjelenő PC-s verziókat. Aki hardveresen fel van készülve, annak egyébként mindenképpen érdemes várnia egy kicsit a PC-s megjelenésre, hiszen ez a kiadás már 60 FPS-sel pörög, sokkal szebb fények és árnyékok fogják gazdagítani és az SLI támogatást is magába foglalja majd.

A képeket itt is megnézhetitek, de azért érdemes megvizsgálni őket az Nvidia oldalán is, hiszen ott egy nagyon praktikus csúszkával tudjátok szorosan egymás mellett vizsgálni a képek egyes részeit. A Metal Gear Solid V: Ground Zeroes PC-s megjelenés december 18-án várható. Ti beszerzitek majd a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)