Hirdetés

Nvidia - akciós high-end kártyák jönnek ingyenes játékokkal

|

Az nvidia megijedt az AMD új videókártyáinak kedvező áraitól és egy elég komoly akcióba kezdett. High-end kártyák olcsóbban, ajándék játékokkal.

Hirdetés

Az AMD piacra dobta két legújabb grafikus kártyáját, az R9 290-et és az R9 290x-et. Ez még persze nem lenne baj, de az nVidiának mindez nem nagyon tetszett, akik meglátván az AMD árstratégiáját, rögtön válaszoltak is rá.

Az árcsökkentések többnyire az nvidia 700-as sorozatába tartozó grafikus kártyáit érintik, melyek közül a GTX 780 és a GTX 770 mellé egy igencsak nagyszabású akció is párosul. A kártyák Shield kuponnal, ami az nvidia saját hordozható játékplatformja, és ingyen játékokkal érkeznek meg hozzánk, amennyiben 2013 október 28.-a és november 26.-a között rendeljük meg őket.

A 100 dolláros kedvezmény után 550 dollárba kerülő GTX 780 mellé ingyen kapjuk az Assassins Creed IV: Black Flag-et, a Splinter Cell: Blacklist-et, a Batman: Arkham Origins-et és nem mellékesen egy 100 dollár értékű kupont a Shieldhez. Az 50 dolláros árcsökkenés után pedig 350 dollárért árult GTX 770 mellé ugyancsak Assassins Creed IV: Black Flag-et valamint Splinter Cell: Blacklistet kapunk és egy 50 dollár értékű Shield kupont.

Már több európai és angliai oldal is elkezdte az akciót, így amennyiben idén terveztetek gépet újítani mindenképpen érdemes követni az akciókat, hátha sikerült megcsípni egy nagyon jó dealt.

Nektek milyen kártyátok van most, illetve milyenről álmodoztok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)