Hirdetés

Ezen játékok miatt lesz érdemes GeForce RTX kártyát venni jövőre

|

Egyelőre még nem sok játékban élvezhetjük ki a ray tracing előnyeit, de 2019-ben bővül a lista.

Hirdetés

Néhány hónapja kerültek piacra az Nvidia vadonatúj kártyái, a GeForce RTX 20XX sorozat tagjai, és ugyan még most nem kimondottan pénztárcabarát az áruk, de jövőre a helyzet változhat.

Hirdetés

Egyelőre a Battlefield V-ben és a Shadow of the Tomb Raiderben látható igazán, mennyivel dobja meg a látványt a ray tracing, de számos, 2019-ben érkező játék fogja kihasználni a technológiát. Összegyűjtöttük nektek, melyek esetében erősítették már meg a támogatást, és videókon láthatjátok, milyen pluszt ad a funkció. Ez persze csak egy ok a GeForce RTX kártyák mellett, nyilván nem elhanyagolható az sem, hogy számos játék 4K-ban is 60 fps-sel tud futni, de akinek pont a fények kezelése jelenti azt a plusz lökést, ami még ezen felül kell, az mindenképp nézze végig a listát.

Atomic Heart

Bár az Atomic Heart esetében nem a látvány a lényeg, a bevilágítás, a csillogások sokat adnak az akció-RPG hangulatához. Egy alternatív univerzumba látogathatunk el, ahol a Szovjetunió virágzik.

Control

Az Alan Wake és a Quantum Break fejlesztőinek új játéka eleve is szép lesz, de mint azt az alábbi trailerben is látjátok, a fények és tükröződések még érdekesebbé, életszerűbbé teszik. Egyébként egy szürreális, külső nézetes akció-kalandjátékot várhatunk.

Enlisted

A Gaijin Entertainment második világháborús multiplayer játéka szintén támogatja majd a ray tracinget. A Battlefield V-nek a bejáratott Frostbite miatt van egy kis előnye, de reménykedünk, hátha sikerül valami hasonlót összehoznia a kisebb csapatnak is.

Justice

Alább egy remek összehasonlító videó mutatja meg, mennyivel másabb a NetEase MMO-ja bekapcsolt és kikapcsolt ray tracing mellett. Remélhetőleg nyugatra is elhozzák, hogy személyesen tapasztalhassuk meg.

Mechwarrior V: Mercenaries

Sajnos csak egy kézikamerás felvétel lelhető fel, de szerencsére elég jó minőségű ahhoz, hogy láthassuk, hogyan dobja fel az RTX a MechWarrior 5-öt.

 

Metro Exodus

A 4A Games nagyon ért ahhoz, hogy hogyan építsen atmoszférát, a Metro Exodusban pedig új szintre emelheti ezt. Két videón is láthatjuk a ray tracing hatását.

A lista biztosan bővülni fog, hiszen messze még az őszi szezon, lesz egy E3 és egy Gamescom is addig. Ti melyik játékban szeretnétek még RTX-támogatást látni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)