Hirdetés

Nvidia - új GPU-k érkeznek, a kártyák késnek

|

A Maxwell alapokra építkező új magok már ebben a hónapban felbukkanhatnak, de az ezekre épülő kártyák megjelenése még odébb van.

Hirdetés

A hardverőrülteknek biztosan remek hír, hogy a PCWorld értesülései szerint nemsokára előkerülnek majd a GM204-es, és a GM206-os GPU-k, melyek a Maxwell architektúrára épülnek, és 28 nm-es gyártástechnológiával készülnek.

A probléma, hogy - bár kiváló magokról van szó - egy darabig még nem fogjuk megtapasztalni ezek erejét, mivel az ezekre építkező kártyák legjobb esetben is csak idén decemberben jelenhetnek meg, de még januárig is elhúzódhat a várakozás. Az Nvidia terve már készen áll: a GK104-et szeretnék leváltani a GM204-el, a GM206 pedig a GK106-ot.

Mindezek mellett készülőben van már a GM200 is, mely GK110 utódja lesz, ami valószínűleg júniusban mutatkozik majd be. Ti már készültök az új vezérlők vásárlására?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)