Hirdetés

Nyakunkon a Battlefield 2042 Hazard Zone bemutatója

|

Egy hónappal a megjelenés előtt még mindig nagy homály övezi a Battlefield 2042 egyes részeit.

Hirdetés

Nem egészen azt kapták a Battlefield 2042 bétát kipróbáló játékosok, mint amire előzetesen számítottak, ennek pedig hangot is adtak a lehető legtöbb platformon. A fejlesztők már a teszt alatt azzal védekeztek, hogy a kipróbálható build a játék több hónappal ezelőtti állapotát tükrözi, erről azonban kiderült, hogy nem igaz.

Sok hiányossága és hibája volt az Orbital nevű pályán játszható verziónak, az emiatt keletkezett frusztrációt pedig csak tetézi, hogy egyes játékmódokról még semmilyen információt nem adtak ki a DICE fejlesztői.

Hirdetés

Már a menüben is ott díszelgett a Hazard Zone opció, rákattintva azonban semmi nem történt. A játékmóddal kapcsolatban több elmélet is létezik: az egyik, hogy ez lesz a Battlefield 2042 battle royale-ja, ami azért is elképzelhető, mert a bennfentesek némelyike szerint a hamarosan érkező Battlefield epizód eredetileg battle royale játék lett volna, a fejlesztés viszonylag előrehaladott stádiumában azonban úgy döntöttek, inkább tradicionális epizódot csinálnak belőle. Ezt az elméletet még Tom Henderson is megerősítette, aki már többször hiteles forrásnak bizonyult a korábbiakban.

A másik teória arról szól, hogy a Hazard Zone egyfajta lootolós, feladatközpontú játékmód lesz, ami az Escape from Tarkovból és hasonló játékokból merített inspirációt. Akárhogy is lesz, nem kell már sokat várni a leleplezésre, hiszen a holnapi nap folyamán érkezik a teljes bemutató, amit az alábbi linken tudtok majd megnézni 17 órakor, vagyis egészen pontosan ugyanakkor, mint a Call of Duty: Vanguard zombi módjának leleplezését.

A Battlefield 2042 november 19-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series gépekre, illetve PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, nem lesz azonban teljes cross-platform támogatás, az előző generációs gépek egy másik kiadást kapnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)